Brownies s čokoládovou ganache
Foto: blissofplants
príprava
Postup
-
1
Datle namočíme na 10 minút do vriacej vody a scedíme.
- 2
Mandle a lieskové orechy rozmixujeme v mixéri na malé kúsky. Vyberieme z mixéra.
- 3
Do prázdneho mixéra dáme datle spolu s vanilkovým extraktom a kakaovým práškom a rozmixujeme. Do mixéra pridáme už rozmixované mandle a orechy a ešte raz všetko spolu rozmixujeme kým nezískame hmotu s lepkavou konzistenciou.
- 4
Zmes zatlačíme na dno formy (môže byť forma na banánový chlebík, 16x12 cm), schladíme kým pripravíme ganache.
- 5
Ganache: Všetky ingrediencie na čokoládovú ganache zohrejeme vo vodnom kúpeli a vymiešame do jednej zmesi. Necháme 10 minút odpočívať.
- 6
Ganache nalejeme na datľové brownies a necháme v mrazničke pol hodinu alebo kým brownies nestuhne. Nakrájame a ozdobíme kúskami lieskových orieškov.
Tiež brownies:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem ti velmi pekne!🧡😍si velmi milá🤩
Ďakujem velmi pekne 💖