Foto: valina
JJe to svieží zákusok s výbornou chuťou a rada ho pripravujem na každú príležitosť
25
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, vlažnú vodu, múku, práš. do pečiva a citrónovú kôru. Nakoniec pridáme sneh s bielkom.
- 2
Korpus upečieme na 200´C 30 min., necháme vyhladnúť a prerežeme na polovicu, Oba časti natrieme lekvárom.
- 3
Mascarpone vymiešame s vanilkou, cukrom a pridáme smotanu a stužovať. Plnku rozdelíme na 2 časti. Do jeden pridáme broskyne odkvapkáva a narezané na maličké kocky. Túto plnku natrieme medzi lekvárom natreté pláty. Druhou časťou plnky potrieme vrch a časťou ozdobíme kocky. Necháme dôkladne stuhnúť na nakrájeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu