Foto: janac
...mám rada jedlá, ktoré sa pripravia rýchlo a v jednom hrnci a tento patrí medzi ne...
na 195 °C
Postup
-
1
Ja na prípravu používam pomalý hrniec, alebo rímsky hrniec...ale môže sa použiť aj pekáčik. Dno nádoby potrieme troškou oleja, poukladáme očistené a nakrájane na kolieska zemiaky, na ružičky rozdelenú brokolicu, nastrúhaný cesnak a bielu fazulu.
- 2
Spolu si zmiešame: vodu, bujon, pretlak, čierne korenie a sol....zalejeme suroviny v pekáčiku.
- 3
Na vrch dáme rovnomerne nastrúhaný tvrdý syr... Nádobu prikryjeme napr. alobalom...
- 4
Pečieme v rúry pri 195 stup asi 45 min...potom nádobu odokryjeme a necháme zapiecť asi 15 min. Treba odsledovať. Pokiaľ robíme jedlo v pomalom hrnci , tak pomalíme pri HIGH 2 hod.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu