Bravčový wok s čiernym pivom

butcher - fotkabutcher, 21. februára 2010
Bravčový wok s čiernym pivom
Foto: butcher
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
2 ks
300 g
150 g
5 strúčikov
5 ks
0,5 PL
0,3 l
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    panenku očistíme, nakrájame na slíže, osolime a prudko opečieme na olivovom oleji. vyberieme deravou lyžicou a odložíme bokom.

  2. 2

    chilli papričky nakrájame na drobno a spolu s pretlačeným cesnakom osmahneme na výpeku. pridáme zeleninu nakrájanú na slíže, smažíme 2-3 min, pridáme huby, vrátime panenku a celé to restujeme ešte 2-3 min.

  3. 3

    prilejeme pivo, privedieme do varu a zahustíme kukuričnou múkou rosmiešanou vo vode.

  4. 4

    podávame s ryžou, alebo ryžovými slížami

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: