Bravčový bôčik plnený zeleninou
Mária Lukacková
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 15. októbra 2010
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 15. októbra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Anglickú zeleninu podusíme na masle, do ktorej pridáme soľ, dochucovaciu zmes (vegeta) a korenie. Do vychladnutej zeleniny pridáme vajíčka a postrúhaný syr.
- 2
Bôčik narežeme, rozklepeme a naplníme zmesou. Zvinieme do rolky a spevníme špáradlom.
- 3
Rolku dáme na pekáč, osolíme, potrieme cesnakom, podlejeme vývarom a upečieme dozlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu