Bravčový bôčik plnený zeleninou

Mária Lukacková
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 15. októbra 2010
Bravčový bôčik plnený zeleninou
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

600 g
200 g
100 g strúhaný
2 ks




Postup

  1. 1

    Anglickú zeleninu podusíme na masle, do ktorej pridáme soľ, dochucovaciu zmes (vegeta) a korenie. Do vychladnutej zeleniny pridáme vajíčka a postrúhaný syr.

  2. 2

    Bôčik narežeme, rozklepeme a naplníme zmesou. Zvinieme do rolky a spevníme špáradlom.

  3. 3

    Rolku dáme na pekáč, osolíme, potrieme cesnakom, podlejeme vývarom a upečieme dozlatista.

Diskusia k receptu

evanaaa
Len neviem, čo tá anglická zmes obsahuje. Ale vidím tam tuším brokolicu a mrkvu, tak bude dobrá, mrazenú mám rada.
bojar
ja súhlasím s klaurou, akurát by som tú zeleninu najskor prohnal cez prasiatko




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia