Bravčové zabíjačkové pečené s vínom

redakcia - fotkaredakcia, 30. novembra 2009
6
porcií
20 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
0,5 kg
100 ml
1 ks
 podľa chuti
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso zomelieme, pridáme soľ, korenie, rozotrený cesnak, biele víno a dobre premiešame. Zo zmesi umiesime šišku, dáme ju na pekáč, mierne posypeme rascou, najemno nakrájanou cibuľou a podlejeme vodou.

  2. 2

    Pečieme za občasného podlievania šťavou dozlata.

  3. 3

    Upečené mäso krájame na plátky a podávame so zemiakmi a kapustovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia