Bravčové švej-žužu

tibormacko - bez fotkytibormacko, 7. januára 2010
4-6
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

kg 1-1,5
ks 2
polievkové lyžice 3
kávová lyžička 2
kávová lyžička 1
čajová lyžička 3
ks (kávová lyžička) 2-4, (2-3)
ks 5
dcl 2

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky a vyklepeme.

  2. 2

    Cibuľu krajáme na pasiky, dáme do misy do ktroje pridáme všetky ingrediencie okrem oleja. Zmes dobre premiešame a pridáme do nej vyklepané mäso, všetko spolu dobre premiešame a zakryté dáme do chladničky a necháme stáť 24 hod. Počas tejto doby ho 2-3x premiešame.

  3. 3

    Po odstátí prudko z oboch opečieme na rozhoriatom oleji aj s pásikmi cibule. Podávame s hranolkami alebo zemiakovým šalátom

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu

malusa
Recept je dobry,ale tie hranolky a zemiakovy salat?