90 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mäso starostlivo opláchneme a nakrájame tak, aby vznikol dlhý a plochý plátok. Ten potrieme soľou a korením, pokropíme vínom a dáme na niekoľko hodín do chladničky.
- 2
Špenát uvaríme, scedíme a zmiešame s prelisovaným cesnakom. Mrkvu očistíme, 5 minút povaríme a scedíme. Cibuľku pokrájame na štvrtiny, vňať nasekáme nadrobno.
- 3
Plát mäsa obložíme špenátom, mrkvou, pokrájanou cibuľkou a posypeme bylinkami. Pokropíme kl oleja a zrolujeme.
- 4
Potom mäso zviažeme niťou a opečieme ho na zvyšku oleja. Potom ho vložíme do pekáča, podlejeme vínom a dáme na 1,5 hodiny piecť do rúry vyhriatej na 200 °C.
- 5
Podávame teplé alebo nakrájané na plátky na studenej mise.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu