Kyslá kapusta patrí k zime, blížia sa Vianoce, jedlo šuchneme do rúry a hurá upratovať. Umyjeme okno a mňamka je hotová a my tiež. Zobraziť celý popisKyslá kapusta patrí k zime, blížia sa Vianoce, jedlo šuchneme do rúry a hurá upratovať. Umyjeme okno a mňamka je hotová a my tiež. Že je to ako segedín nevadí je to rýchle a dobré
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mäso nakrájame na väčšie kocky zmiešame s kyslou kapustou bez kapustnice,pridáme všetko korenie aj smotánku premiešame.Dáme do vymasteného hrnca,alebo pekáča zakryjeme pokrývkou alebo alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Počas pečenia si uvaríme zemiaky.Keď je mäso mäkké podávame s varenými zemiakmi.Dobrú chuť.
 

                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu