Foto: oco
Kyslá kapusta patrí k zime, blížia sa Vianoce, jedlo šuchneme do rúry a hurá upratovať. Umyjeme okno a mňamka je hotová a my tiež. Zobraziť celý popisKyslá kapusta patrí k zime, blížia sa Vianoce, jedlo šuchneme do rúry a hurá upratovať. Umyjeme okno a mňamka je hotová a my tiež. Že je to ako segedín nevadí je to rýchle a dobré
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso nakrájame na väčšie kocky zmiešame s kyslou kapustou bez kapustnice,pridáme všetko korenie aj smotánku premiešame.Dáme do vymasteného hrnca,alebo pekáča zakryjeme pokrývkou alebo alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre.
-
2
Počas pečenia si uvaríme zemiaky.Keď je mäso mäkké podávame s varenými zemiakmi.Dobrú chuť.
Diskusia k receptu