2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso umyjeme, osušíme, orežeme mastné. Osolíme a opaprikujeme. Syr nakrájame na pruhy 4cm dlhé. Nožom urobíme do mäsa dierky a vsunieme do nich syr tak, aby kúsok ostal trčať. Potom mäso obalíme v múke.
- 2
Na panvici rozpustíme maslo a mäso v ňom po oboch stranách do hneda opečieme. Pridáme pokrájanú cibuľu a krátko opečieme. Potom k mäsu primiešame jogurt a spolu dusíme prikryté pri nízkej teplote 40 minút. Pred podávaním pridáme petržlenovú vňať. Podávame so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu