Bravčové rezne s jogurtovou omáčkou

varticek - fotkavarticek, 8. mája 2010
2
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ČL
100 g
1 PL
2 PL
1 ks
2 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, osušíme, orežeme mastné. Osolíme a opaprikujeme. Syr nakrájame na pruhy 4cm dlhé. Nožom urobíme do mäsa dierky a vsunieme do nich syr tak, aby kúsok ostal trčať. Potom mäso obalíme v múke.

  2. 2

    Na panvici rozpustíme maslo a mäso v ňom po oboch stranách do hneda opečieme. Pridáme pokrájanú cibuľu a krátko opečieme. Potom k mäsu primiešame jogurt a spolu dusíme prikryté pri nízkej teplote 40 minút. Pred podávaním pridáme petržlenovú vňať. Podávame so zemiakmi.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha