Bravčové rezne s jogurtovou omáčkou
	        Autor receptu: varticek 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Mäso umyjeme, osušíme, orežeme mastné. Osolíme a opaprikujeme. Syr nakrájame na pruhy 4cm dlhé. Nožom urobíme do mäsa dierky a vsunieme do nich syr tak, aby kúsok ostal trčať. Potom mäso obalíme v múke.
 - Na panvici rozpustíme maslo a mäso v ňom po oboch stranách do hneda opečieme. Pridáme pokrájanú cibuľu a krátko opečieme. Potom k mäsu primiešame jogurt a spolu dusíme prikryté pri nízkej teplote 40 minút. Pred podávaním pridáme petržlenovú vňať. Podávame so zemiakmi.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |