Bravčové plátky v horčicovej omáčke

alfonsina - fotkaalfonsina, 13. januára 2014

Tento recept mám z internetu a robievam ho dosť často. Zobraziť celý popisTento recept mám z internetu a robievam ho dosť často.

6
porcií
30 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
 alebo bravčová masť
1 PL
0,5 l
1 PL
3 ks uvarené na tvrdo
5 PL




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na plátky, vyklepeme a posolíme. Na masti alebo oleji ich opečieme z oboch strán pridáme horčicu, ešte krátko orestujeme a vyberieme.

  2. 2

    Do výpeku pridáme 0,5 l teplej vody, sójovú omáčku a čierne korenie. Do pripravenej omáčky vložíme mäso a dusíme o mäkka asi hodinku.

  3. 3

    Mäkké mäso vyberieme a omáčku zahustíme hladkou múkou. Do hotového mäsa pridáme na tvrdo uvarené vajcia pokrájané na plátky a ešte chvýlku povaríme. Podávame s varenými zemiakmi alebo ryžou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia