Bravčové plátky s brokolicou a karfiolom

peter64 - fotkapeter64, 12. marca 2011

Suroviny

800 g
1 ks
1/4 kg
1 ks
1 KL
  na vyprážanie
1/2 l,alebo vývar




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme. Z každej strany posypeme rascou, dlaňou ju pritlačíme a rezne obalíme v múke. Vypražíme na rozohriatom tuku z obidvoch strán. Vo výpeku speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme lyžičku hladkej múky a zalejeme vývarom. Chvíľku povaríme a mäso vložíme do omáčky. Karfiol s brokolicou uvaríme v slanej vode (pridáme vegetu). Necháme odkvapkať a rozoberieme na menšie ružičky. Mäso a zeleninu podávame spolu s opekanými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia