Bravčové na ďumbieri s karí pyré (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Recept je môj vlastný,dnes vymyslený...
Postup
- Mäsko slabo naklepeme, posolíme,poprášime kari a potrieme nastrúhaným ďumbierom..
- takto okorenené dáme na panvicu...
- opražime z oboch strán a potom pod pokrievkou dusíme do mäkka vo vl.šťave
- medzitým uvaríme zemiaky na kašu a hrášok tiež, hrášok rozmixujeme na jemnú kašu trochu prisolíme...
- Nebudem fotiť, ako sa varie zemiaky,to káždý vieme,na obrázku je maslo rozmiešané s kari korením čo pridáme do zemiakového pyré z miekom a vyšlaháme do peny, aby sa nám dobre zdobilo pri servírovaní...,
- začiatok úpravy taniera,okolo mäkkého mäska nastriekame cukrárenským vreckom kari pyré do tvaru slnečnice,na listy použijeme hráškové pyré a prizdobéme lienkou..
- Takto ozdobený tanier môžeme podávať...Dobrú chuť!