Bravčové na ďumbieri s karí pyré (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Recept je môj vlastný,dnes vymyslený...

4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Mäsko slabo naklepeme, posolíme,poprášime kari a potrieme nastrúhaným ďumbierom..
  2. takto okorenené dáme na panvicu...
  3. opražime z oboch strán a potom pod pokrievkou dusíme do mäkka vo vl.šťave
  4. medzitým uvaríme zemiaky na kašu a hrášok tiež, hrášok rozmixujeme na jemnú kašu trochu prisolíme...
  5. Nebudem fotiť, ako sa varie zemiaky,to káždý vieme,na obrázku je maslo rozmiešané s kari korením čo pridáme do zemiakového pyré z miekom a vyšlaháme do peny, aby sa nám dobre zdobilo pri servírovaní...,
  6. začiatok úpravy taniera,okolo mäkkého mäska nastriekame cukrárenským vreckom kari pyré do tvaru slnečnice,na listy použijeme hráškové pyré a prizdobéme lienkou..
  7. Takto ozdobený tanier môžeme podávať...Dobrú chuť!