Foto: frezia
Za par minut mame na stole vyborne lahke jedlo. Kyslaste kapary daju tomuto jedlu ten spravny "smrnc". Mozeme pouzit aj ine mäso vhodne na Zobraziť celý popisZa par minut mame na stole vyborne lahke jedlo. Kyslaste kapary daju tomuto jedlu ten spravny "smrnc". Mozeme pouzit aj ine mäso vhodne na minutky.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravime si potrebne suroviny.
-
2
Mäso si pokrajame na medailonky a rukou ich roztlacime na hrubsie male rezne. Obalime ich v muke.
-
3
V panvici zohrejeme troska oleja a mäso z oboch stran opecieme.
-
4
Pridame dlanou roztlaceny strucik cesnaku, mäso nam pekne prevonia.
-
5
Pridame kapary aj so stavou a nasekane bylinky. (Tymian, petrlenova vnat.)
-
6
Pridame stavu z polovice citrona.
-
7
Zjemnime kuskom masla.
-
8
Dobre vsetko prehrejeme, aby sa nam chute spojili.
-
9
Na zaver flambujeme trochou brandy, alebo konakom.
-
10
Podavame s roznou zeleninou, alebo pecenymi zemiakmi. Dobru chut!
*****
dakujem velmi pekne.
tesi ma,ze sa ti moj recept paci.Kapary pouzivame do jedla casto, daju taku jemnu kyselkavu chut. Dakujem za komentar.
*****
dakujem velmi pekne.
tesi ma,ze sa ti moj recept paci.Kapary pouzivame do jedla casto, daju taku jemnu kyselkavu chut. Dakujem za komentar.