Bravčové medailóniky s kaparami fotorecept

frezia - fotkafrezia, 30. novembra 2014 8:51
Ďalšie recepty »
Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept)Foto: frezia

Za par minut mame na stole vyborne lahke jedlo. Kyslaste kapary daju tomuto jedlu ten spravny "smrnc". Mozeme pouzit aj ine mäso vhodne na minutky.

2
porcie
10 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravime si potrebne suroviny.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso si pokrajame na medailonky a rukou ich roztlacime na hrubsie male rezne. Obalime ich v muke.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    V panvici zohrejeme troska oleja a mäso z oboch stran opecieme.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridame dlanou roztlaceny strucik cesnaku, mäso nam pekne prevonia.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridame kapary aj so stavou a nasekane bylinky. (Tymian, petrlenova vnat.)

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Pridame stavu z polovice citrona.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Zjemnime kuskom masla.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Dobre vsetko prehrejeme, aby sa nam chute spojili.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Na zaver flambujeme trochou brandy, alebo konakom.

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Podavame s roznou zeleninou, alebo pecenymi zemiakmi. Dobru chut!

    Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept) - obrázok 10
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist