Bravčové medailóniky s kaparami (fotorecept)
	        Autor receptu: frezia
	         
	        
	        Za par minut mame na stole vyborne lahke jedlo. Kyslaste kapary daju tomuto jedlu ten 
spravny "smrnc". Mozeme pouzit aj ine mäso vhodne na minutky.
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Pripravime si potrebne suroviny.
 - Mäso si pokrajame na medailonky a rukou ich roztlacime na hrubsie male rezne.
Obalime ich v muke. 
 - V panvici zohrejeme troska oleja a mäso z oboch stran opecieme.
 - Pridame dlanou roztlaceny strucik cesnaku, mäso nam pekne prevonia.
 - Pridame kapary aj so stavou a nasekane bylinky. (Tymian, petrlenova vnat.)
 - Pridame stavu z polovice citrona.
 - Zjemnime kuskom masla.
 - Dobre vsetko prehrejeme, aby sa nam chute spojili.
 - Na zaver flambujeme trochou brandy, alebo konakom.
 - Podavame s roznou zeleninou, alebo pecenymi zemiakmi.
Dobru chut!