Bravčové mäso s paradajkovým pyré fotorecept

rein - fotkarein, 1. februára 2013
Bravčové mäso s paradajkovým pyré (fotorecept)
Foto: rein

Experiment,ktorý vyšiel

5
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
300 g
2 ks
2 ČL
2 strúčiky
200 g
500 g
2 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme cibuľu,pridáme mäso nakrájané na kocky,chvíľu opražíme,podlejeme trochou vody,osolime.

    Bravčové mäso s paradajkovým pyré (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme kapiu nakrájame na kocky, roztľčený cesnak,pyré a všetky koreniny.Dusíme do mäkka,občas podlejeme vodou.

    Bravčové mäso s paradajkovým pyré (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Spomínané pyré

    Bravčové mäso s paradajkovým pyré (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Podávame so zemiakmi,alebo chlebom

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: