Bravčové koleno s nakladanou zeleninou
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 30. júla 2010
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 30. júla 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
45 minút
príprava
príprava
210 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené kolená potrieme rozdrveným cesnakom v oleji so soľou a čiernym korením. Necháme 24 hodín v chladničke.
- 2
Uložíme na plech, pridáme celú cibuľu, podlejeme pivom a pečieme pri 130 – 140 oC asi 3,5 hodiny. Počas pečenia polievame pivom.
- 3
Sterilizovanú zeleninu naložíme s čili papričkami a olivovým olejom a cesnakom na 24 hodín s kolenom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu