Bravčové kocky v kečupovej omáčke s dubákmi

izabella929 - fotkaizabella929, 9. marca 2014

Na nedeľný obed som pripravila dnes bravčové kocky v kečupovej omáčke s dubákmi..veľmi chutný obed som podávala s domácim knedlíkom..

4
porcie
50 minút
príprava
150 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1
2 strúčiky
1/2 pl
podľa chuti
štipka
štipka
2 pl
4 pl
hrsť




Postup

  1. 1

    Tentoraz som nefotila, pretože som odbiehala od varenia k strihaniu viniča na záhrade..odfotila som už iba hotové mäsko..Na masti som opiekla pokrájanú cibuľu, pridala som mäso pokrájané na väčšie kocky a nechala som ho dusiť, pokiaľ sa všetka tekutina neodparila...pridala som červenú mletú papriku na špic noža a kečup..pomiešala a podusila, pridala som paradajkový pretlak, soľ korenie a podliala som troškou vody...vodu som dolievala vždy podľa potreby,,,hotové mäso som napokon vybrala, šťavu poprášila múkou, pomiešala, pridala mäso a umyté hríby a ešte všetko nechala prejsť varom..pokiaľ sa mäso dusilo urobila som si aj domáce knedlíky..napokon som mäso dochutila a uložila na taniere...podávala som k nim alma papriku plnenú cukinovou čalamádou..prajem vám dobrú chuť..

    Bravčové kocky v kečupovej omáčke s dubákmi  - obrázok 1
  2. 2

    a domáce knedlíky..

    Bravčové kocky v kečupovej omáčke s dubákmi  - obrázok 2
  3. 3

    všetko som uložila na taniere, ozdobila a prajem vám dobrú chuť..

    Bravčové kocky v kečupovej omáčke s dubákmi  - obrázok 3

Diskusia k receptu

kukulienka71
Krásne upravený tanier,@izabella929 !Raz som skúsila variť s kečupom,ale nám to moc nechutilo,takže som ostala pri paradajkovom pretlaku,takže všetko ako ty,okrem neho:-)Knedľu máš tiež perfektnú,aj u nás dnes bola:-)
stacy77777
Izka, super obed, ja by som s hríbami mohla jesť aj každý deň a tí moji potvoráci huby nechcú,večne ich nechajú na kraji taniera...:-(, vôbec nevedia,čo je dobré...,zberať ich chodia radi,ale jesť ich nebudú....
sracz
... voňavá domáca pochúťka, nádherne prestretá a s eleganciou ponúknutá! Nuž čo dodať Izka milá? Kuchyňa á la @izabella929 = záruka vysokej ***** kvality!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia