Bravčové karé s mrkvou a ryžou

babkamt - fotkababkamt, 7. novembra 2014
Bravčové karé s mrkvou a ryžou
Foto: babkamt

Manželovi sa vždy zavďačím mäsom na šťave. Tentoraz som pridala k mäsu aj mrkvu.

30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
1 ks
2 ks
1 PL
1 čl
250 ml
0,5 čl




Postup

  1. 1

    Očistenú cibuľu som nakrájala a udusila do sklovita na 1 pl oleja. Pridala som mäso nakrájané na kocky. Na prudkom ohni som ho opekala, kým sa nezatiahlo. Mrkvy som očistila a pokrájala. Pridala som ich k mäsu. Teraz som pridala soľ, mleté čierne korenie , 0,5 čl mletého kmínu a podliala som troškou horúceho slepačieho vývaru, ktorý mi zostal od nedele. Mäso som dusila na miernom plameni. Zahustila som troškou vývaru, v ktorom som rozmiešala 1 čl Solamylu. Nechala som ho prevariť a mäso je hotové.

    Bravčové karé s mrkvou a ryžou - obrázok 1
  2. 2

    Servírovala som ho s dusenou ryžou

    Bravčové karé s mrkvou a ryžou - obrázok 2
  3. 3

    a čalamádou.

    Bravčové karé s mrkvou a ryžou - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia