Bravčová diabolská

matahari1974 - fotkamatahari1974, 9. novembra 2010

Tento recept je naša špecialita , ktorú vždy podávame na menších oslavách.

5 - 6
porcií
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg, alebo krkovička
3 - 4  ks
2 - 3 PL
2 - 3 ks
4 - 5  ks




Postup

  1. 1

    Cibuľu , mäso a uhorky nakrájame na malé kocky .

    Bravčová diabolská  - obrázok 1
  2. 2

    Cibuľu osmažíme na oleji , pridáme na kocky nakrájané mäso a smažíme pár minút.Pridáme soľ,korenie , na kocky nakrájané kyslé uhorky , feferónky a horčicu. Nepodlievame , mäso si pustí vlastnú šťavu. Dusíme do zmäknutia.

    Bravčová diabolská  - obrázok 2
  3. 3

    Takto pripravené mäso podávame s chlebom. Prajem dobrú chuť

Diskusia k receptu

letisia
túto pochúťku poznám z rodiny manžela z Hlohovca a volajú ju Balatónska špecialita podľa názvu reštiky, kde ju kedysi podávali. Oni mäsko krájali na slíže.
jaruschka
Vyborne jedlo, da sa fantasticky doplnat-v style "co dom da" !!!!! Ale tiez masko krajam na "pasiky".
enge149
pochúťka,poznám a voláme to" pikantná košovská"lebo sa to podávalo v košovskej pivnici k vínku,uhorka sa môže aj postrúhať a môže sa to podávať aj hosťom v zem.placke,obloha veľa zeleniny




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia