Skoro ako originál ;)
40 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
| 100 g |
|
| 100 g |
|
| 125 g alebo Hera |
|
| 100 g |
|
| 2 |
|
| 1 |
|
| 1 |
|
| 1 dcl |
|
| 3 PL |
|
| alebo |
|
| Plnka: | |
| 300 ml |
|
| 3 PL |
|
| 80 g |
|
| 1 |
|
| 80 g |
|
| 100 g |
|
| Poleva: | |
| 100 g |
|
| / maslo |
|
Postup
-
1
Tuk vymiešať s cukrom do penista, pridáme vajíčka, múku zmiešanú s kypriacim práškom, kakao alebo nastrúhanú čokoládu, vanilkový cukor a mlieko. Hustejšie cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme.
- 2
Z mlieka, 3 PL krupice a cukru uvaríme hustú kašu. Ešte do teplého pridáme kokos a maslo a dobre rozmiešame. Plnku natrieme na vychladnutý koláč.
- 3
Pripravíme si čokoládovú polevu, ktorou potom koláč s vychladnutou plnkou polejeme. Dáme stuhnúť na dve hodiny do chladničky. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu