Skoro ako originál ;)
40 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
| 100 g | 
                                                             | 
                                                    
| 100 g | 
                                                             | 
                                                    
| 125 g alebo Hera | 
                                                             | 
                                                    
| 100 g | 
                                                             | 
                                                    
| 2 | 
                                                             | 
                                                    
| 1 | 
                                                             | 
                                                    
| 1 | 
                                                             | 
                                                    
| 1 dcl | 
                                                             | 
                                                    
| 3 PL | 
                                                             | 
                                                    
| alebo | 
                                                             | 
                                                    
| Plnka: | |
| 300 ml | 
                                                             | 
                                                    
| 3 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 80 g | 
                                                             | 
                                                    
| 1 | 
                                                             | 
                                                    
| 80 g | 
                                                             | 
                                                    
| 100 g | 
                                                             | 
                                                    
| Poleva: | |
| 100 g | 
                                                             | 
                                                    
| / maslo | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Tuk vymiešať s cukrom do penista, pridáme vajíčka, múku zmiešanú s kypriacim práškom, kakao alebo nastrúhanú čokoládu, vanilkový cukor a mlieko. Hustejšie cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme.
- 2
 Z mlieka, 3 PL krupice a cukru uvaríme hustú kašu. Ešte do teplého pridáme kokos a maslo a dobre rozmiešame. Plnku natrieme na vychladnutý koláč.
- 3
 Pripravíme si čokoládovú polevu, ktorou potom koláč s vychladnutou plnkou polejeme. Dáme stuhnúť na dve hodiny do chladničky. Dobrú chuť :)
                                                    
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 

                                                    




 


Diskusia k receptu