Foto: tenebris
Skoro ako originál ;)
40 minút
príprava
príprava
20-30 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
100 g |
|
100 g |
|
125 g alebo Hera |
|
100 g |
|
2 |
|
1 |
|
1 |
|
1 dcl |
|
3 PL |
|
alebo |
|
Plnka: | |
300 ml |
|
3 PL |
|
80 g |
|
1 |
|
80 g |
|
100 g |
|
Poleva: | |
100 g |
|
/ maslo |
|
Postup
-
1
Tuk vymiešať s cukrom do penista, pridáme vajíčka, múku zmiešanú s kypriacim práškom, kakao alebo nastrúhanú čokoládu, vanilkový cukor a mlieko. Hustejšie cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme.
- 2
Z mlieka, 3 PL krupice a cukru uvaríme hustú kašu. Ešte do teplého pridáme kokos a maslo a dobre rozmiešame. Plnku natrieme na vychladnutý koláč.
- 3
Pripravíme si čokoládovú polevu, ktorou potom koláč s vychladnutou plnkou polejeme. Dáme stuhnúť na dve hodiny do chladničky. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu