Bounty rezy

tenebris - fotkatenebris, 3. júla 2011
Bounty rezy
Foto: tenebris

Skoro ako originál ;)

40 minút
príprava
20-30 minút
na 180-200 °C

Suroviny

100 g
100 g
125 g alebo Hera
100 g
2
1
1
1 dcl
3 PL
 alebo
Plnka:
300 ml
3 PL
80 g
1
80 g
100 g
Poleva:
100 g
 / maslo




Postup

  1. 1

    Tuk vymiešať s cukrom do penista, pridáme vajíčka, múku zmiešanú s kypriacim práškom, kakao alebo nastrúhanú čokoládu, vanilkový cukor a mlieko. Hustejšie cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme.

  2. 2

    Z mlieka, 3 PL krupice a cukru uvaríme hustú kašu. Ešte do teplého pridáme kokos a maslo a dobre rozmiešame. Plnku natrieme na vychladnutý koláč.

  3. 3

    Pripravíme si čokoládovú polevu, ktorou potom koláč s vychladnutou plnkou polejeme. Dáme stuhnúť na dve hodiny do chladničky. Dobrú chuť :)

    Bounty rezy - obrázok 3

Diskusia k receptu

3sandra3
musím aj ja upiecť niekedy tieto tvoje koláčiky, počula som o nich, že sú výborné, ale ešte som sa k nim nedostala :-)
lilinka24
ten musí byť ale mňakový :) akurat som sa rozhodla, že pri najbližšej priležitosti ho pečiem:) potom napišem ako bol. dik a ukladam do KK
jamarlen
dal by som do kokosovej hmoty aj trocha rumu a na koláč pod ňu ríbezlový džem, a do cestaj aj kakao aj čokoládu..... neviem, či by to potom bolo bounty?asi ano, ak je tam kokos
tenebris
aj v tomto bolo aj kakao aj čokoláda...ten rum tiez neznie zle, ale lekvár by som tam už radšej nedávala, bolo by to prekombinované a príliš sladké
jamarlen
asi máš pravdu s tým džemom...., takže, keďže sa už pečie a rozváňa, pridávam do krupicovej kašičky rumík. dúfam, že cesto sa podarí, lebo sme dali aj do neho maslo. tak vďaka za rcp, či bol dobrý naozaj, alebo si ho prichválime iba my, výrobcovia, uvidím podľa toho, koľko zostane, keď návštevníci odídu:)))
matased
aj ja som sem pridala rezy Bounty, ale recept je úplne iný..ukladám si aj Tvoje
marienka44
@Tenebris ,ta krupica do kremu je detska alebo obycajna. Su dva druhy. Mozno staci hruba krupicova muka. Napis, pozdravujem. :-)
jeka
ten ja môžem,dakujem za pripomenutie.
lilinka24
upečený a bol vynikajuci a vsetkym chutil :) (len nabuduce by som pridala viac toho kokosu) dik za recept
bejgi
tieto Vianoce ho určite upečiem, ďakujem za chutný typ :-)
arriska
prave som ho dopiekla uz 2 krat a je vyborny ... mnaaaaaaaaaaaaam :)
maartina
...včera som ho piekla, do plnky som dala trochu viac kokosu a masla ....je fakt výýýýborný, tento koláčik sa bude u nás nepiekol naposledy :)
arriska
maartina : ja vzdy robim plnku z dvojitej davky :)))
babinka
upiekla som ho, sice nie podla tohto receptu, ale obsahovo bol rovnaky, len pomer surovin iny, vyslo to na velky plech a po prvykrat zmizol za den, dnesny mal akosi vyssie cesto (netusim, preco tak vyrastlo), takze bol pomer cesto a plnka 60 na 40. Lepsie je 50 na 50, takze nabuduce odkrojim z cesta a budem mat odrezky na ine... lebo kolacik je fantasticky a prikladam foto

ssimona
Prave som ho upiekla ale idem spravit este jeden krat plnku lebo mi to ledva vyšlo na pol plechu a strašne to bolo husté ,nedalo sa to vôbec rozotrieť ,takže dám viac mlieka a masla.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia