Biela ryba s fazuľou
Autor receptu: podravka
Komerčný recept<br />
Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.
Postup
- Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme vegetou a necháme postáť 15 minút.
- V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
- Do tej istej panvice pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
- Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.
- Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.