Biela ryba s fazuľou

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

4
porcie
40 minút
príprava

Postup

  1. Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme vegetou a necháme postáť 15 minút.
  2. V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  3. Do tej istej panvice pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  4. Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.
  5. Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.