Bezlepkový tvarohový koláč
Bezlepkový tvarohový koláč

Bezlepkový tvarohový nákyp s marhuľovou omáčkou

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 29. júna 2020. Komerčný recept.
45 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g
100 g (bezlepková múčna zmes na cestoviny a múčne jedlá)
100 g
100 ml
30 g
3 ks
1 bal.
štipka
Na vymastenie misy:
Omáčka:
400 ml
150 ml
2,5 PL
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Oddelíme bielky od žĺtkov a z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. V druhej miske vyšľaháme zmäknuté maslo, žĺtky, práškový a vanilínový cukor do peny. Pridáme tvaroh, mlieko a prešľaháme. Neskôr pridáme Universal mix a nakoniec jemne vmiešame tuhý sneh. Misu vymastíme maslom a rozotrieme pripravené cesto. Pečieme pri 180 °C 45 minút.

  2. 2

    Marhuľový kompót aj so šťavou zmiešame s vanilínovým cukrom a prevaríme. Potom premixujeme ponorným mixérom. V mlieku rozmiešame Zlatý krém a pridáme k rozmixovanému kompótu a povaríme, kým marhuľová omáčka nezhustne.

  3. 3

    Upečený tvarohový nákyp nakrájame a prelejeme marhuľovou omáčkou.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre