Bezlepkové syrovo-salámové pagáče
Foto: potravinarskavyrobaliana
40
porcií
porcií
100 minút
príprava
príprava
13-15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
300 g |
|
30 g |
|
210 g |
|
100 g |
|
1 bal. (v črievku) |
|
2 PL |
|
1,5 KL |
|
Okrem toho: | |
(na podsypanie) |
|
(na potretie) |
|
(ľanové, sezamové a slnečnicové) |
|
Postup
-
1
Salámu nakrájame na jemno a zmiešame so všetkými ingredienciami na cesto. Kompaktné cesto zabalíme do fólie a necháme približne hodinu oddychovať v chladničke.
- 2
Cesto na pomúčenej pracovnej doske vyvaľkáme na hrúbku cca 0,5 cm a vykrojíme kolieska. Kolieska uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme semienkami a pečieme na 200 °C 13-15 minút.
Tiež slané pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu