Drobné slané pečivo
Drobné slané pečivo

Bezlepkové syrovo-salámové pagáče

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 23. októbra 2020. Komerčný recept.
40
porcií
100 minút
príprava
13-15 minút
na 200 °C

Suroviny

300 g
30 g
210 g
100 g
1 bal. (v črievku)
2 PL
1,5 KL
Okrem toho:
 (na podsypanie)
 (na potretie)
 (ľanové, sezamové a slnečnicové)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Salámu nakrájame na jemno a zmiešame so všetkými ingredienciami na cesto. Kompaktné cesto zabalíme do fólie a necháme približne hodinu oddychovať v chladničke.

  2. 2

    Cesto na pomúčenej pracovnej doske vyvaľkáme na hrúbku cca 0,5 cm a vykrojíme kolieska. Kolieska uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme semienkami a pečieme na 200 °C 13-15 minút.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre