Bezlepkové čokoládové muffiny z ryžovej múky
Foto: classyfoodie
Pečenie nie je žiadna veda. Toho dôkazom je tento jednoduchý bezlepkový recept, ktorého postup by sa dal zhrnúť do jednej vety. Vychutnávajte. Pre viac Zobraziť celý popisPečenie nie je žiadna veda. Toho dôkazom je tento jednoduchý bezlepkový recept, ktorého postup by sa dal zhrnúť do jednej vety. Vychutnávajte. Pre viac receptov nezabudnite sledovať blog http://classyfoodie.blogspot.sk
porcií
príprava
na 150 °C
Suroviny
150 g |
|
1/2 bal. kypriaci |
|
50 g nasekané |
|
100 g rozpustené (alebo olej kokosový, olivový) |
|
100 g (alebo med) |
|
1 PL |
|
6 kociek horká |
|
4 ks |
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie zmiešajte, cesto nalejte do formy a pečte zhruba 25 minút pri teplote 150 stupňov. Potom si už len vychutnávajte čokoládové nebo. Celá príprava nezaberie viac ako 15 minút, takže v prípade, že nemáte radi rozsiahle pekárenské postupy a hodiny strávené v kuchyni, toto je tá správna voľba.
To preto, lebo ryžová múka je bezlepkova a preto nelepí...treba niečo na zlepenie