Bezlepkové čokoládové muffiny z ryžovej múky

classyfoodie - fotkaclassyfoodie, 15. augusta 2015

Pečenie nie je žiadna veda. Toho dôkazom je tento jednoduchý bezlepkový recept, ktorého postup by sa dal zhrnúť do jednej vety. Vychutnávajte. Pre viac Zobraziť celý popisPečenie nie je žiadna veda. Toho dôkazom je tento jednoduchý bezlepkový recept, ktorého postup by sa dal zhrnúť do jednej vety. Vychutnávajte. Pre viac receptov nezabudnite sledovať blog http://classyfoodie.blogspot.sk

10
porcií
15 minút
príprava
25 minút
na 150 °C

Suroviny

150 g
1/2 bal. kypriaci
50 g nasekané
100 g rozpustené (alebo olej kokosový, olivový)
100 g (alebo med)
1 PL
6 kociek horká
4 ks




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie zmiešajte, cesto nalejte do formy a pečte zhruba 25 minút pri teplote 150 stupňov. Potom si už len vychutnávajte čokoládové nebo. Celá príprava nezaberie viac ako 15 minút, takže v prípade, že nemáte radi rozsiahle pekárenské postupy a hodiny strávené v kuchyni, toto je tá správna voľba.

Diskusia k receptu

mariaklara
keďže zbieram a postupne skúšam Muffinky, tak si ich ukladám.....:-)), ale na tak malé množstvo ( 10ks ) sa mi zdá veľa vajec ( 4ks )