Belehradský rezeň fotorecept

dorisa - fotkadorisa, 21. novembra 2010
Belehradský rezeň (fotorecept)
Foto: dorisa

Keď chcem na prírodno robiť mäso, tak niekedy urobím s lečom. Dnes sme mali na obed.

2
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g, (odkostené)
1/2 pohára, 700g
  na obalenie
Príloha:
 z čerstvých zemiakov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso umyjeme, narežeme na pláky, vyklepeme , posolíme, okoreníme a poprašime hladkou múkou.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na panvici rozohrejeme olej, a mäská na ňom osmahneme, podusíme zakryté.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po nejakých 5 minutach pridáme do panvice lečo, ja som dala polovicu z veľkého pohára, a dodusíme, pokým nie je mäsko mäkké.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Na panvici rozpálime olej a urobíme hranolky z čerstvých zemiakov.

    Belehradský rezeň (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

21 komentárov k receptu
Tento rok som to nerobila. Leto utieklo a ja to tiez robim z cersv. paradajok a papriky. Pouzit na to leco ma nanapadlo. Dakujem za ideu.
OR. BELEHRADSKY REZEN JE Z VARENYMI ZEMIAKMI KTORE SU PREMIESANE S PODUSENYM LECOM. ALE DA SA TO AJ TAKTO JE TO DOBRE A JEDNODUCHE.
tento názov jedla mi nedá poopraviť,nie je to belehradský rezeň,iba bravčové po srbsky,pravý bel.rezeň je bravč.mäso na prírodno/minutka/ a ako príloha zemiaky s lečom...a je to mňamka...

Pridaj komentár k receptu: