Foto: koitina
Mám veľmi rada taliansku kuchyňu a keď som objavila tento recept hneď som ho musela vyskúšať a je naozaj výborná.
2
porcie
porcie
2 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia rozbijeme do misky, pridáme nastrúhaný parmezán a potrhané lístky bazalky. Osolíme, okoreníme a premiešame.
- 2
V panvici pomaly rozohrejeme olivový olej, nalejeme vaječnú zmes a pražíme asi 5 minút. Potom omeletu obrátime a pražíme na druhej strane asi 3 minúty. Obe strany majú dostať zlatohnedú farbu.
- 3
Panvicu odložím zo sporáka, omeletu prekrojíme na polovicu alebo necháme v celku, podávame horúcu alebo vychladnutú, posypanú parmezánom a bazalkovým lístkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu