Banánový chlebík
Od Maty. Je úplne mňam.
10 minút
príprava
príprava
50 - 60 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
3 ks |
|
1 ks |
|
1 a 1/2 pohára |
|
1/3 pohára (alebo roztopené maslo) |
|
2/3 pohára |
|
1/2 pohára (nasekané) |
|
1 ČL |
|
Postup
-
1
Banány si popučíme. V miske zmiešame vajce, rozpučené banány, olej. V druhej miske zmiešame suché suroviny - múku, cukor, nasekané orechy a sódu bikarbónu.
- 2
Všetko spolu vymiešame a nalejeme do obdĺžnikovej formy na chlebík, ktorú sme si predtým vymastili olejom a vysypali múkou.
- 3
Pečieme pri 175 °C, 50 - 60 minút.
Tiež banánový chlebík:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu