Banánové raw palacinky s kešu šľahačkou a goji marmeládou
Foto: nelajsia
Veľmi lahodné maškrtenie a zdravé
3-4
porcie
porcie
15 minút
na 40 °C
na 40 °C
Postup
-
1
Vopred namočíme kešu oriešky(4-5 hodín), do inej nádoby namočíme goji. Banány mixneme s 2 lyžicami citrónovej šťavy, rozotrieme na papier na pečenie (vrstva 3mm) necháme v sušičke dehydrovať alebo v rúre sušíme na 40-42°C približne 8-10 hodín Kešu orechy rozmixujeme s agáve a lyžicou citronovej šťavy a troškou vody na krém. Goji mixneme s agáve a troškou vody
- 2
Keď je banánová zmes presušená, pokrájame na palacinky -4 ks natrieme na ne kešu krém, prizdobíme ovocím a pokvapkáme goji marmeládou Dobrú a zdravú chuť prajem..:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu