Foto: tanulienka
recept podľa Giada De Laurentiis, je naozaj vynikajúci :)
18
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 165 °C
na 165 °C
Suroviny
Cesto: | |
200 g |
|
100 g |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
150 g |
|
3 ks |
|
50 g |
|
250 ml (alebo kokosový) |
|
1 ČL |
|
3 ks |
|
Poleva: | |
200 g |
|
1 ks (Philadelphia alebo Goldessa z Lidla) |
|
1 téglik malý |
|
2 PL |
|
(alebo niečo na posypanie) |
|
Postup
-
1
V jednej miske si zmiešame suché ingrediencie na cesto.
- 2
V druhej miske si dáme šľahať vajcia s cukrom do peny a potom pridáme olej a vanilkovú esenciu.
- 3
Pomaly vmiešavame suchú zmes, potom pridáme vidličkou roztlačené banány a posekanú čokoládu.
- 4
Zmes plníme do košíčko do 3/4. Pečieme v predhriatej rúre na 165 stupňov 25 minút.
- 5
Na plnku si necháme všetky ingrediencie zmäknúť pri izbovej teplote a vyšľaháme do peny.
- 6
Upečené muffiny necháme vychladnúť a potom ich potrieme krémom a ozdobíme orechami, alebo niečim iným.
- 7
a potom sa už len po nich zapráši :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu