recept podľa Giada De Laurentiis, je naozaj vynikajúci :)
18
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 165 °C
na 165 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 200 g |
|
| 100 g |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 150 g |
|
| 3 ks |
|
| 50 g |
|
| 250 ml (alebo kokosový) |
|
| 1 ČL |
|
| 3 ks |
|
| Poleva: | |
| 200 g |
|
| 1 ks (Philadelphia alebo Goldessa z Lidla) |
|
| 1 téglik malý |
|
| 2 PL |
|
| (alebo niečo na posypanie) |
|
Postup
-
1
V jednej miske si zmiešame suché ingrediencie na cesto.
- 2
V druhej miske si dáme šľahať vajcia s cukrom do peny a potom pridáme olej a vanilkovú esenciu.
- 3
Pomaly vmiešavame suchú zmes, potom pridáme vidličkou roztlačené banány a posekanú čokoládu.
- 4
Zmes plníme do košíčko do 3/4. Pečieme v predhriatej rúre na 165 stupňov 25 minút.
- 5
Na plnku si necháme všetky ingrediencie zmäknúť pri izbovej teplote a vyšľaháme do peny.
- 6
Upečené muffiny necháme vychladnúť a potom ich potrieme krémom a ozdobíme orechami, alebo niečim iným.
- 7
a potom sa už len po nich zapráši :)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu