Balkánska mäsová kapusta

miska26 - fotkamiska26, 21. októbra 2012
Balkánska mäsová kapusta
Foto: miska26
6
porcií
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 kg
1 ks
1 ks
1 PL
 KL
  podľa potreby




Postup

  1. 1

    Cibulu pokrájame a oprazime na oleji pridame mäso pokrájané na väcsie kocky a podusime 5min.Pridáme bujón,vegetu,cier.korenie,cervenú papriku.

  2. 2

    Nakrájanú kapustu dáme spolocne dusit a zalejeme 1/2vody.Sol pridame na dochutenie.

  3. 3

    Varime pokial mäso nie je mäkké.Ak sa voda vypari tak prilievat, ale nie vela nie je to polievka. Jedlo sa podáva s chlebom.

Diskusia k receptu

miska26
Tak si ju tam nedaj a pohladaj nieco bez vegety...:)
janculka
Ja vegetu používam často, kupujem v Jednote "Dobrotu" tá je bez glutamánu. Je to vlastne akoby zeleninou ochutená soľ.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia