Foto: ancicka
20 minút
príprava
príprava
45-50 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
-
1
Mixérom vyšľaháme maslo s cukrom,
-
2
postupne pridávame po jednom vajci.
-
3
Múku zmiešame s kypriacim práškom, hrozienka umyjeme a zamiešame do múky.
-
4
Do múky pridáme Zlatý klas, orechy a premiešame.
-
5
Postupne počas miešania pridávame do vyšľahaného masla.
-
6
Cesto vylejeme do pripravenej, vymastenej a múkou vysypanej formy a upečieme.
-
7
Upečenú a vychladenú polejeme čokoládovou polevou a necháme stuhnút.
Ach jááj,hlavný šéfkuchár sa nám ozval(a)...Ancicka,recept super,hneď som si ho aj uložila.Ulahodím manželovi:-)Vďaka.
Presne ako píšeš :) orechy sú vždy super v koláči/bábovke... musí byť skvelá
Izabella929 dnes 11:13,Ano,sú babovečky sukšie,ale dajú sa aj naplniť,ale tak na raňajky a aj ku kávičke sú fajné.