Foto: morenajea
Tipy...
Postup
-
1
Tip č.1 - cesto rozmiešavame metličkou pretože s varechou zostávajú hrudky a sme leniví umývať mixér.
- 2
Tip č.2 - použijeme IBA žĺtka: palacinky sú tak ľahšie a nadýchanejšie. Navyše bielka sa v kuchyni dajú vždy zrecyklovať do iného receptu.
- 3
Tip č.3 - do cesta je vždy dobré dať aspoň 0,5 dcl vody (bublinky sa v palacinke spravia aj z obyčajnej vody - škoda minerálky a výsledný efekt je rovnaký)
- 4
Tip č.4 - panvicu zakaždým celú zľahka potrieme pierkom namočeným v oleji: vďaka tomu bude jemnučká vrstva oleja po celej panvici a palacinka sa bude opekať pekne rovnomerne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Urcite ho vyskusam. A mozna hned zajtra. Ale ak nemate skusenosti so Steviou rebaudiana namiesto cukru - vrelo doporucujem. Ak by boli problemy kupit jej extrakt na SK, urcite ju kupite v BIO predajniach alebo Reformhaus v Rakusku. Najlepsi extrakt je Stevia fluid, ktory je az 400 - krat sladsi ako cukor a pritom zdravy. Takze staci len par kvapiek - niekedy len jedna.