Foto: ferno
ak vam ostala ryža a neviete čo s nou,tak toto je skvely a rychly recept kde ju použit. tento recept som okukal v azijskom fastfoode Zobraziť celý popisak vam ostala ryža a neviete čo s nou,tak toto je skvely a rychly recept kde ju použit. tento recept som okukal v azijskom fastfoode v Zurichu,kde som manikovi "kukal na prsty".lebo to kuchtil rovno pred ludmi.kde hned za pultom bola kuchyna. toto jedlo si možete pripravit ako vegetarianske,alebo s kuracim,ci inym mäsom.alebo s velkymi krevetami.tak ako to ponukali aj tam.
Postup
-
1
kuracie prsia nakrajame na kocky a opečieme.vyberieme. z vajec si spravime škvarelinu,vyberieme.
- 2
do rozohriateho woku pridame trošku oleja.ked je olej rozohriaty, pridame ryžu a mrkvu s hraskom.a za staleho miesania opekame.pridame mäso a škvarelinu.dalej miešame. na záver pridáme sojovú omáčku.ešte chvilku opekáme. ako prilohu používam omáčku sambal oelek.ja vcelku dost. priatelka si toto jedlo ešte vždy posype struhanym syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
no k tej skvareline.to ako sa to ma robit ,alebo nema...ani segedinsky nerobi kazdy rovnako.
inak sa robi tak,ze sa opecie a potom potrha.o rolovanie som nikde nevidel.a ak to tak robili sikmooky v ZH,tak sa to tak robi.ci?logicky.
to ze to niekde inde niekto inak robi,kludne moze.tak sa tu zbytocne nedotahujme za blbosti.aj tak kopa ludi spravi nakoniec po svojom...