Avokádový šalát s kuracím mäsom

redakcia - fotkaredakcia, 20. augusta 2009
Avokádový šalát s kuracím mäsom
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete. Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
400 g
300 g
100 g
1 ks
1 ks
1 zväzok
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Avokádo olúpeme a nakrájame na kocky. Kuracie prsia nakrájame na kocky, ochutíme a orestujeme. Paradajky zbavíme dužiny a nakrájame na pásiky, šalát umyjeme a čili papričku zbavíme semienok a nakrájame na tenké pásiky, jarnú cibuľku tiež nakrájame na tenké pásiky.

  2. 2

    Všetky suroviny dáme do misy, pokvapkáme citrónovou šťavou, olivovým olejom a ochutíme.

  3. 3

    Potom zľahka premiešame a rozdelíme na taniere.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: