Foto: Pravda: Ivan Majerský
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete. Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Avokádo olúpeme a nakrájame na kocky. Kuracie prsia nakrájame na kocky, ochutíme a orestujeme. Paradajky zbavíme dužiny a nakrájame na pásiky, šalát umyjeme a čili papričku zbavíme semienok a nakrájame na tenké pásiky, jarnú cibuľku tiež nakrájame na tenké pásiky.
- 2
Všetky suroviny dáme do misy, pokvapkáme citrónovou šťavou, olivovým olejom a ochutíme.
- 3
Potom zľahka premiešame a rozdelíme na taniere.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu