Avokádová omáčka

redakcia - fotkaredakcia, 5. februára 2010
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 PL
1 ks
1 ks
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na omáčku použijeme zrelšie avokádo, ktoré nasekáme. Zmiešame ho s 1 PL limetovej šťavy, 1 PL nasekanej koriandrovej vňate, nasekanou červenou cibuľou a čerstvým mangom alebo paradajkou.

  2. 2

    Podľa chuti osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Môžeme pridať trochu majonézy alebo jogurtu.

Diskusia k receptu

Vymazať
nyja
Ja zvyknem takto robievať avokádovú nátierku...bez manga...dávam tam krémový syr a miesto koriandru dávam petržlenovú vňať.