Anglický rozbíf

peter64 - fotkapeter64, 8. mája 2011

ako som už písal pridávam recepty z hovädziny tento mám od svokry z jej zbierky

Suroviny

500 g
80 g




Postup

  1. 1

    Rožtenec osolíme,okoreníme,jemne potrieme horčicou,pokvapkáme olejom a necháme 2 hodiny odležať.Potom mäso pomaly na rozohriatom oleji opečieme po všetkých strán a dáme do miernej vyhriatej rúry piesť.Rozbif musí byť v prostriedku ružovkastý.Do výpeku pridáme worcester.Príloha-dusená ryža,rozlične upravené zemiaky.

Diskusia k receptu

bozulka
Aj ja tak robievam a dávam ako prílohu iba veľa zeleniny,nanajvýš pár hranoliek.
mike200
Pri príprave roastbeafu nepoužívam horčicu. Mäso pred prípravou naložím do oleja a nechám cez noc stáť v chladničke. Počas marinovania ho viac krát obraciam. Pripravujem ho potom až na druhý deň.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia