Foto: babkamt
Môj syn ma presviedča , že by sme mali jesť rybu aspoň dva krát do týždňa. Ja sa s rybami moc nekamarátim , aspoň Zobraziť celý popisMôj syn ma presviedča , že by sme mali jesť rybu aspoň dva krát do týždňa. Ja sa s rybami moc nekamarátim , aspoň nie s takými , čo majú kosti. Tak môj dnešný obed pozostával z polievky , kapustového šalátu so zemiakovou kašou a asi 4 cm ryby.Na seba som zabudla , mohla som si vybrať z mrazničky filety z aljašskej tresky alebo lososa. Tak mi treba.
na 180 °C
Postup
-
1
V miske som zmiešala hladkú múku, korenie na rybu a mletú červenú papriku a soľ.
-
2
Rybu som nakrájala , osolila.Potom som ju obalila v zmesi , čo som si pripravila.
-
3
Do panvice som dala olej a 2 pl masla. Rybu som opiekla zo všetkých strán. Bála som sa , či sa mi ryba dobre prepečie , preto som ju ešte na 20 minút vložila do rúry na 180 .° C Rybu som podávala so zemiakovou kašou .
@isabella929 -)
sumec je výborná ryba. Necítiť bahnom a nemá na sebe mastný loj ako kapor a o pangasoch ani nehovorím. To sa nemôže rátať medzi
ryby a predsa je tu dosť receptov na túto umelo odchovanú rybu.