Koktail štyroch syrov
Miroslav Tima
šéfkuchár penziónu Ferdinand v Moldave nad Bodvou, 31. mája 2010
šéfkuchár penziónu Ferdinand v Moldave nad Bodvou, 31. mája 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Syr nakrájame na kocky, pomiešame s jablkom nakrájaným na kocky a polejeme dresingom.
- 2
NÁŠ TIP: Syrový koktail je aj otázkou fantázie kuchára. Kombinácii rôznych druhov syra pomôžu aj také doplnky ako sú vlašské orechy, olivy či rôzne druhy ovocia. Okrem jablka je výborné napríklad hrozno. Ani broskyňa či hruška však nie sú zlý nápad.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu