Koktail štyroch syrov

Miroslav Tima
šéfkuchár penziónu Ferdinand v Moldave nad Bodvou, 31. mája 2010 10:30
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
 Koktail štyroch syrovFoto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

100 g
100 g
100 g
100 g
2 ks
Dressing:
100 ml
2 cl
20 ml
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Syr nakrájame na kocky, pomiešame s jablkom nakrájaným na kocky a polejeme dresingom.

  2. 2

    NÁŠ TIP: Syrový koktail je aj otázkou fantázie kuchára. Kombinácii rôznych druhov syra pomôžu aj také doplnky ako sú vlašské orechy, olivy či rôzne druhy ovocia. Okrem jablka je výborné napríklad hrozno. Ani broskyňa či hruška však nie sú zlý nápad.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist