
Dokonalé hranolky
Zeimiaky očistíme a nakrájame na hranolky 1x1 cm. Hranoky omývame pod studenou vodou približne 5 minút....

Caprese
Očistíme paradajky a orežeme z vrchnej a spodnej strany. Vydlabeme dužinu. Musíme si dávať pozor...

Jednoduchý tuniak
Tuniaka nakrájame na 3x3 cm. Osolíme a okoreníme. Tuniaka opečieme na olivovom oleji na rozpálenej...

Tuniakový tatarák
Je potrebné mať čerstvého tuniaka. Nakrájame ho na malé kocky. Zázvor nastrúhame a vymačkáme z...

Bocconcini šalát
Ako prvé oblanšírujeme paradajky. Z paradajok odstránime semienka. Použijeme iba chutnú dužinu bez šupky, ...

Francúzska cibuľová polievka
Cibuľku nakrájame na väčšie kocky. Cibulku restujeme na masle so soľou veľmi pomaly. Asi 45-60...

Bravčová panenka s tricolor paprikou
Ako prvé si priravíme karamelizovanú cibulku. Najlepšie aj deň dopredu. Cibulku nakrájame na väčšie kocky...