Základný tortový krém
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 14. júla 2023
mesačník Varecha, 14. júla 2023
Foto: Shutterstock
Ani jedna hrudka a správna hustota, hebké špičky. Tak vyzerá perfektný krém.
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tretinu mlieka zmiešame s pudingovým práškom. Zvyšné mlieko nalejeme do menšieho hrnca a pridáme cukor. Privedieme do varu a za stáleho miešania vlejeme mlieko s rozmiešaným pudingovým práškom. Na miernom ohni povaríme asi 2 minúty. Odstavíme a vmiešame žĺtky. Za stáleho miešania necháme vychladnúť.
- 2
Smotanu vyšľaháme na pevnú šľahačku. Vychladený žĺtkový krém vyšľaháme a zľahka doň metličkou vmiešame šľahačku.
Tiež krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu