Súťaž:
Vyhraj SodaStream s digitálnym displejom!

Varecha.sk, 14. septembra 2011     6 minút čítania

Odpovedz správne na otázku a si v hre o SodaStream s digitálnym displejom! [AKTUALIZOVANÉ 22.09.2011 o výhercov súťaže]

SodaStream s digitálnym displejom získava:

Oľga Rybanová, Prašice

Srdečne blahoželáme!


Stačí do 22.9.2011 správne odpovedať na uvedenú otázku, zaregistrovať sa na portáli Varecha.sk a pridať aspoň jeden recept počas trvania súťaže, a ste v hre o prístroj na výrobu sódy SodaStream s digitálnym displejom FIZZ Red/Silver – DMOC.

Súťažná otázka: Aký názov má digitálny displej v prístrojoch FIZZ?

Správnu odpoveď spolu s linkou na pridaný recept a nickom, ktorý požívate na Varecha.sk posielajte do 22.septembra 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk.

Hráte o 1 x prístroj SodaStream s digitálnym displejom FIZZ Red/Silver - DMOC v hodnote 119,90 €






Spoločnosť SodaStream uvádza prvé zariadenie na prípravu nápojov s technológiou Fizz Chip™

Nová patentovaná technológia Fizz Chip™ signalizuje spotrebiteľom dosiahnutú úroveň nasýtenia nápoja a bude používateľov upozorňovať na nízku úroveň CO2, aby presne vedeli, kedy je potrebné vymeniť tlakové fľaše s CO2. Svetový líder v oblasti systémov na domácu prípravu sýtených nápojov - spoločnosť SodaStream - má tú česť predstaviť svoju najnovšiu technologickú inováciu - zariadenie na výrobu sýtených nápojov Fizz Drinks Maker s technológiou Fizz Chip™.

Zariadenie na prípravu sýtených nápojov Fizz Drinks Maker s prémiovým dizajnom je vybavené novou obrazovkou s patentovanou technológiou Fizz Chip™ signalizujúcou spotrebu plynu a vybavenou trojúrovňovým indikátorom signalizujúcim hladinu nasýtenia nápoja. Technológia Fizz Chip™ spríjemní spotrebiteľovi zážitok z prípravy dokonale sýtených nápojov bez obáv z možného vyčerpania plynu CO2. Nové zariadenie na výrobu sýtených nápojov Fizz Drinks Maker je navrhnuté do podoby prémiového kuchynského spotrebiča a bude dostupné v niekoľkých farebných prevedeniach (biele, titánové, tmavozelené a červené), aby sa mohlo stať vhodným doplnkom do každého kuchynského prostredia.

Výhody zariadenia na prípravu nápojov SodaStream v porovnaní s hotovými nápojmi vo fľaši:

  • Poskytuje používateľovi nekonečný zdroj sýtenej vody čerstvo pripravenej za niekoľko sekúnd z vody z vodovodného kohútika.
  • Nie je potrebné nakupovať, prenášať ani skladovať veľké množstvá ťažkých a rozmerných fliaš.
  • Spoločnosť SodaStream okrem zariadenia na prípravu sýtených nápojov Fizz Drinks Maker ponúka aj rôzne príchute, aby si každý člen rodiny mohol pripraviť chutný a zdravý sýtený nápoj podľa vlastného gusta.
  • Možnosť prispôsobiť úroveň nasýtenia pri príprave vlastného nápoja, čím sa z tohoto zariadenia stáva ideálne riešenie na prípravu sýtených nápojov pre celú rodinu.


  • Bližšie informácie nájdete na www.sodastream.sk. Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v stredu 14. septembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 22. septembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) , pridanie aspoň jedného receptu a správna odpoveď na uvedenú otázku. Všetky správne odpovede zaslané v uvedenom termíne sa súťaže zúčastnia automaticky. Z doručených odpovedí, ktoré splnia všetky podmienky účasti v súťaži, bude celkový víťaz súťaže vyžrebovaný.
  • Redakcia zverejní identifikačné znaky výhercu na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    mojack
    ale zrejme to plati iba pre novych varechačov ktorí sa zaregistruju a pridaju recept. Pre nas " starych varechačov " to asi naplatí.
    redakcia
    @mojack , nie je to tak ako píšeš. V tvojom prípade, keďže už si zaregistrovaná, musíš splniť už len dve podmienky - pridať v súťažnom týždni aspoň jeden recept, a zaslať správnu odpoveď.
    @hurriccanne , nemusí to byť fotorecept.
    renama
    noooooo zišiel by sa nám takýto pomocník na prípravu nápojov ;)
    už len sa pustiť do práce
    janger
    Nejako tu sutaznu otazku nechapem. Aky 'nazov' ma digitalny displej? Citala som aj cely text, ale nevidim nikde, ze by ten displej mal nejaky nazov...Bud si stojim na kabli, alebo moc spekulujem ;-))).
    jerica
    @s úťaž gratulujem výhercovi , len by sa patrilo doviesť súťaž do konca aj aká je správna odpoveď
    na otázku :Aký názov má digitálny displej v prístrojoch FIZZ? a aký recept bol pridaný na základe ponuky,citujem,"odpovedať na uvedenú otázku, zaregistrovať sa na portáli Varecha.sk a pridať aspoň jeden recept" určite by sa vyvrátili slová "stojím si na kábli" "akási nejasná" pochybnosti okolo súťaže.
    zuzickaaa1
    Mila @klaura a @jerica. Spravna odpoved na sutaznu otazku je Fizz Chip™, co sa koniec koncov spominalo niekolkokrat v texte. Podmienkou bolo, poslat spravnu odpoved. Ako vedlajsie kriterium je, ze sa moze zapojit uzivatel, ktory je registrovny a ma pridany aspon jeden recept. To aky je to recept nerozhoduje, nakolko sutaz sa zrebuje nahodnym vyberom, koli nezhodam ake tu na vareche boli. Dufam, ze nabuduce sa stastie usmeje aj na vas.
    jerica
    @zuzickaaa1 ďakujem, práve som našla odpoveď na môj koment na otázku,napísala som preto aby sa práve nestalo to, aby neboli dohady citujem :(kvôli nezhodam ake tu na vareche boli) preto je dobre vždy si to obhájiť:-)) Teším sa na ďaľšie súťaže ktoré vedia namotivovať a spríjemniť chvíle na varecha.sk.




     



    TOPlist