Varecha.sk Vám praje:
Šťastný nový rok 2020!

Redakcia Varecha.sk, 31. decembra 2019     2 minúty čítania

Nech sa Vám v novom roku darí, nech ste zdraví a nech Vám to varí! Šťastný nový rok 2020!



Foto: Shutterstock

Dnes oslavujeme posledný deň roka, ktorý sa u nás na Vareche niesol v znamení 10. narodenín nášho portálu. Veru, už viac ako 10 rokov sme tu s Vami, sme tu pre Vás a v neposlednom rade aj vďaka Vám. Či už na našu stránku pridávate svoje skvelé recepty alebo k nám chodíte čerpať inšpiráciu či hľadať radu, bez Vás by tá jedinečná kulinárska zmes, akou je Varecha.sk, vznikla len ťažko.

Uplynulý rok našej stránke prial. Úspešne sme ju redizajnovali, oslávili sme okrúhliny aj rozdali hodnotné ceny. Zverejnili sme viac ako 2 600 nových receptov a v našej TV Varecha sme nakrútili viac ako 400 videí. A že sa naše spoločné úsilie ľuďom páči, o tom sme sa presvedčili posledný predvianočný víkend, kedy naša stránka trhala rekordy. V nedeľu 22.12.2019 sme zaznamenali rekordný počet návštevníkov – presne 194 493 RU (reálnych návštevníkov podľa AIMmonitor) – a štvrtá adventná nedeľa sa tak stala najnavštevovanejším dňom v histórii Varecha.sk.

Celkovo ste si počas posledného adventného víkendu pozreli 1 milión podstránok na Vareche (receptov, rubrík či článkov), čo bolo viac než kedykoľvek predtým za jeden víkend. Pekný záver roka, my sme spokojní. A čo Vy, ako hodnotíte svoj rok 2019?



ANKETA: Ste spokojní s rokom 2019?

73,7%



26,3%







Diskusia k článku







 



TOPlist