Trocha inak:
10 možností, v čom obaliť rezne či syr. Naozaj to nemusí byť vždy len obyčajná strúhanka

Jana Klimanová, 7. januára 2024     4 minúty čítania

Od podrvených kukuričných lupienkov až po exotický kokos. Dodajte vyprážanému jedlu nový rozmer.



Foto: Shutterstock

8. Quinoa

Quinoa je tiež skvelou alternatívou strúhanky. Je výživná, plná bielkovín a vlákniny a navyše bez lepku. Najlepšie je quinou pred obaľovaním uvariť a scediť. Potom ju rovnomerne rozložte na plech s papierom na pečenie a narýchlo opečte buď na grile alebo v rúre. A je to! Máte zdravú, chrumkavú alternatívu strúhanky.




ANKETA: Skúšali ste už strúhanku na obaľovanie ochutiť korením alebo bylinkami?

44,6%



55,4%







Diskusia k článku







 



TOPlist