Tipy a videá:
4 spôsoby, ako rozkrojiť tortový korpus rovno a bez omrviniek

Jana Klimanová, 9. marca 2023     4 minúty čítania

Rovnomerne rozkrojiť tortový korpus, to je niekedy poriadna dráma. Máme pre vás pár návodov, ako si s tým poradiť.

4. Profi pomocníci - strunový krájač alebo pílka

Princíp týchto šikovných pomôcok je jednoduchý - na krájanie sa používa pílka alebo struna, ktoré sú umiestnené v ráme s rúčkou. Umožňujú jednoducho nastaviť aj hrúbku plátov. Oplatia sa však len v prípade, že torty pečiete často. Ak sa do pečenia torty pustíte len na narodeniny svojich detí, zbytočne vám v kuchyni budú zaberať miesto.



Foto: Tescoma

Vychytávkou je tiež nastaviteľná obruč s drážkami v rôznych výškach. Obruč upevníte okolo upečeného korpusu a cez drážku vo vhodnej výške ho prekrojíte.





ANKETA: Máte zakaždým obavy, ako prekrojenie tortového korpusu dopadne?

58,5%



41,5%







Diskusia k článku







 



TOPlist