Tajomstvo kvalitného vývaru

Inzercia, 4. septembra 2013     4 minúty čítania

-Inzercia-
V čom spočíva tajomstvo kvalitného silného vývaru? Samozrejme vo výbere kvalitných surovín, pretože pri varení platí jedno zlaté pravidlo: Dobré jedlo uvaríte len z dobrých surovín. Pri bujónoch MAGGI platí rovnaká zásada – len z kvalitných surovín možno vyrobiť kvalitný výrobok.



Môžeme si položiť celkom legitímnu otázku, či sú dehydrované bujóny schopné nahradiť tradičné bujóny z hľadiska kvality. Odpoveď znie ÁNO. V mnohých ohľadoch tradičné bujóny dokonca predčia. Istota výslednej chuti, rýchlosť a jednoduchosť prípravy.

MAGGI využíva viac než 100 rokov skúsenosti pri výrobe dehydrovaných bujónov. Použité suroviny dodávajú bujónom MAGGI požadovaný charakter a chuť. Mäsové bujóny od MAGGI obsahujú nie len extrakt z príslušného druhu mäsa, ale aj sušené mleté mäso. Oproti tomu zeleninový bujón od MAGGI neobsahuje žiadne živočíšne bielkoviny a je preto vhodný aj pre prípravu vegetariánskej stravy.

Bujóny MAGGI môžete pridávať do najrôznejších pokrmov – do polievok, omáčok alebo štiav k mäsu, do dusenej zeleniny, ryže, cestovín. Môžeme zhrnúť, že použitím bujónov MAGGI docielite vždy plnšiu a výraznejšiu chuť. Každé jedlo má svoj bujón, vyberte si ten správny.

MAGGI Extra silný bujón má chuť a silu ¼ kg hovädzích rebier v kocke a hodí sa všade tam, kde chcete dodať silnú chuť a vôňu mäsa. Najlepší je do gulášov, polievok, omáčok aj štiav pod mäso. Spoľahnite sa!

MAGGI slepačí bujón je vynikajúci na prípravu lahodného slepačieho bujónu. Jemne zvýrazní chuť vývaru, krémových polievok aj omáčok. Hodí sa tiež k príprave ryže a cestovín. Presvedčte sa!

MAGGI hovädzí bujón sa hodí pre každú príležitosť. Či už chcete rodine pripraviť hovädzí vývar alebo polievkový krém. Výborne dochutí aj omáčky, ryžu alebo cestoviny. Ochutnajte!

MAGGI zeleninový bujón je ten pravý (nie len) pre vegetariánov. Neobsahuje žiadne živočíšne bielkoviny a je obohatený o olivový olej „extra virgin“, ktorý sa stáva stále populárnejším pre svoju špecifickú chuť a priaznivé účinky na ľudský organizmus. Ideálny do zeleninových polievok a príloh. Vyskúšajte!

MAGGI Hubový bujón obsahuje olivový olej "extra virgin" a zvýrazní hubovú chuť vašich polievok, zeleninových či mäsových pokrmov. Veľmi dobre sa dá použiť tiež na dochutenie ryže, cestovín aj kuskusu. Len od MAGGI!

MAGGI Halászlé RYBACÍ bujón je jedinečný bujón tradičnej chuti na prípravu typicky maďarských pokrmov ako sú Halászlé a Rybí paprikáš. Vyskúšať ho môžete aj do rajčinovej omáčky z tohto receptára. Len od MAGGI!

Viac inšpirácie nájdete na www.maggi.sk/receptar-bujonu








 



TOPlist