Svetlé alebo tmavé cesto? Nemusíte sa rozhodovať, upečte mramorovaný koláč!

Redakcia Varecha.sk, 1. marca 2019 o 08:00

Sú nielen chutné, ale navyše aj efektne vyzerajú. Tajomstvom mramorovaných koláčov je kombinácia svetlého a tmavého cesta, ktoré získa svoju farbu vďaka kakau alebo čokoláde. Vyskúšajte, ako im to spolu ladí...

Mramorová bábovka


Foto: Jenni



Čoko-vanilkový sen (bez múky)


Foto: Alicina



Mramorový slivkový koláč (fotorecept)


Foto: Majuska31



Koláč z panvice (fotorecept)


Foto: Cesminaz



Mramorové muffiny s čokoládou


Foto: Lovemuffin



Koláč Mramorová ruža


Foto: Veronika353



Mamkin farebný koláč (fotorecept)


Foto: Medovnicek



Mramorová gaštanová torta s ovocím


Foto: Mama3chlapov



Mramorový koláč


Foto: Ywett



Mramorový Chiffon cake


Foto: Egreska






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň














ANKETA: Pečiete niekedy aj mramorovaný koláč?

100,0%



0,0%





Komentáre k článku:

Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist