Prvá kniha s varecháčskymi receptami je už pokrstená!

Redakcia Varecha.sk, 24. novembra 2017 o 08:00

Naša kniha s vašimi receptami má za sebou už aj oficiálny krst. V duchu knižky, ktorú sme nazvali Sladké pokušenie, ju pokrstil pravým vanilkovým cukrom jeden zo zakladateľov Varecha.sk - Tomáš Abaffy.


Redakčný kolektív (zľava doprava): Andrea Červenková, spoluzakladateľ Varecha.sk Tomáš Abaffy, Jana Stárková, Ľubica Šulejová.



Tak konečne po týždňoch intenzívnej práce na prvej knihe receptov z Varecha.sk sme si naše dielko mohli reálne poobracať v rukách. A povieme vám, bol to naozaj príjemný pocit, pretože knižka sa podľa nášho názoru naozaj vydarila. A o tom, že recepty, ktoré sme do nej vybrali sú naozaj skvelé, sa presvedčili aj naše mlsné jazýčky. Podávala sa totiž mandarínková roláda upečená podľa jedného z receptov!


Prvá kniha receptov z nášho portálu a chutné prevedenie jedného z receptov.



Kuchárska kniha je naozaj unikátnou zbierkou. Autormi receptov totiž nie sú žiadni šéfkuchári ani známe celebrity, ale používatelia portálu Varecha.sk. Za každým receptom v knihe stojí reálny človek, ktorý dezert naozaj pripravil a odfotografoval. Vybrať z množstva receptov na Varecha.sk len približne stovku receptov nebolo vôbec ľahké. Na súčasnom knižnom trhu by ste mohli nájsť kuchárske knihy s receptami bez cukru, bez laktózy, či bez vajec. Naša kuchárska kniha naopak ponúka recepty so všetkých surovín, ale nájdete v nej aj dezerty „zdravé“, vegánske i bezlepkové.

Webová stránka Varecha.sk, ktorá patrí vydavateľstvu P E R E X a.s., je dnes najväčším receptovým portálom na Slovensku. Od svojho vzniku pred ôsmymi rokmi spája ľudí, pre ktorých je varenie vášňou a vďaka ktorým sa na nej k dnešnému dňu nazbieralo vyše 50 tisíc autentických receptov.

Krásna farebná knižka s názvom Sladké pokušenie obsahuje viac ako 100 receptov s fotografiami a dá sa kúpiť cez internet na www.varecha.sk ako aj v sieti kníhkupectiev Panta Rhei.


Od nás pre vás...



Foto: Pravda - Robert Hüttner

Komentáre k článku:
  • zolik - fotkaZolik 24. novembra 2017 o 15:37

    Pekna reportaz zo sladkeho krstu prvej knihy, ktorej prajem, aby sa dobre predavala.
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 24. novembra 2017 o 16:04

    @Zolik (24.11.2017 15:37)

    Ďakujeme.
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 24. novembra 2017 o 16:29

    Veľmi milé fotky a už som aj uvažovala, že kedy bude krst..čítate mi myšlienky..) Srdečne blahoželám k prvému krstu a verím, že týmto trendom budete aj pokračovať..Prajem vám veľa úspechov , nech sa táto nová kniha dobre predáva na predvianočných pultoch a je potešením pod vianočným stromčekom mnohým milovníkom sladkého pokušenia.
    @zareaguj
  • ubka - fotkaUbka 24. novembra 2017 o 17:15

    Blahoželám autorom.
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaLuss44 24. novembra 2017 o 19:29

    bol to skvelý nápad vydať recepty knižne, už sa teším ako v nej budem listovať. Takisto knihe prajem úspech na trhu a dúfam, že sa dočkáme v budúcnosti aj pokračovania, napr. slaných rcp. Pekný krst a roláda vyzerá fantasticky, kto z vás piekol?
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 24. novembra 2017 o 19:50

    Ďakujeme všetkým za milé komentáre.
    Roládu sme nepiekli my, ale pani cukrárka. My sme si na nej len pochutili :)
    @zareaguj
  • strucik - fotkaStrucik 24. novembra 2017 o 20:20

    Podľa fotky ste krstili vanilínovým cukrom, nie vanilkovým.
    @zareaguj
  • astor - fotkaAstor 24. novembra 2017 o 20:25

    @Strucik (24.11.2017 20:20)

    Zabudol si zamávať :)
    @zareaguj
  • kukulienka71 - fotkaKukulienka71 24. novembra 2017 o 21:09

    Z tých fotiek mám úsmev od ucha k uchu:-) Vďaka za milú reportáž. Kniha je zvonka lákavá, teším sa na jej obsah a prajem veľa spokojných čitateľov.
    @zareaguj
  • jerica - fotkaJerica 24. novembra 2017 o 21:41

    Gratulujem, teším sa na poštára keď mi knihu(y) doručí.
    Neviem či je ešte niečo v pláne majiteľov, vydať knihu s receptami, ktoré sú “na slano” len tak k vínečku :-) Aj takých receptov je na vareche požehnane :-) Krásny a úspešný portál @varecha kde som si našla nielen vynikajúce recepty a rady , ale aj mne už srdcu blízkych priateľov a to je fakt už osem rokov :-) Veľké ďakujem “varecha” aj zato!
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 24. novembra 2017 o 23:02

    @Strucik , ste nejaký bystrozraký.
    @Kukulienka71 , lákavá je zvonku aj zvnútra, veď uvidíte.
    @Jerica , naplánované máme toho viac a veríme, že ďalším dielom kuchárskej knihy vás potešíme skôr ako o osem rokov :)
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 25. novembra 2017 o 05:31

    Jeeej to je krásny článok, už som rozmýšľala že prečo reku neboli krstiny :) a knižku sa neskutočne teším a verím že bude skvelé, veď je to doslova "tímová práca" :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 26. novembra 2017 o 11:49

    Díky za přiblížení sladkého vanilkového krstu prvej knihy Varechy "Sladké pokušenie" a blahopřeji všem autorům aj týmu @Redakcia ! Milé - fota aj text článku!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 26. novembra 2017 o 11:51

    @Strucik (24.11.2017 20:20)
    Není cukr jako cukr, struk a strúčik : » varecha.pravda.sk/recepty/vanilkovy-cukor-fotorecept-/344...
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkaFrezia68 26. novembra 2017 o 12:10

    Pekné fotky,zaujímavé priblíženie krstu a už sa teším na výtlačok.Myslela som,že stihne moje narodeniny,to je pekný darček,ale trocha mešká.Nuž čo? O to bude väčšia radosť a želám celému kolektívu úspechy, radosť z práce :-) a ďakujem za dobrý nápad.
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 27. novembra 2017 o 07:02

    Mila @Redakcia , krst knizky ste ponali velmi vtipne :) uz sa tesim, az si knizku omakam a privoniam k nej. Vela dalsich dobrych napadov zelam!
    @zareaguj
  • sovka62 - fotkaSovka62 27. novembra 2017 o 11:23

    Blahoželám, som veľmi rada, že knihu sa podarilo vydať. Nič proti odborníkom - šéfkuchárom, varia tak, ako si súčasné trendy žiadajú, ale moje chuťové bunky a oči sú nastavené nemoderne. Preto si veľmi vážim recepty od žienok z Varechy, domácke, chutné, pekné. Už sa teším, ako v nej budem listovať.
    Srdečne pozdravujem účastníkov krstu, osobitne moju milú Ľubku (aj keď, pokiaľ sa niečo nezmenilo, nie je redaktorkou Varechy).
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 27. novembra 2017 o 12:02

    Ďakujeme všetkým za pekné želania. Veríme, že sa vám knižka bude páčiť.
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 27. novembra 2017 o 12:03

    @Sovka62 (27.11.2017 11:23)

    Hoci Ľubka naozaj nie je redaktorkou našej Varechy, významne sa na príprave knižky podieľala.
    @zareaguj
  • sovka62 - fotkaSovka62 27. novembra 2017 o 12:29

    No to od nej bolo naozaj pekné, teším sa, je šikovná.
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 28. novembra 2017 o 06:57

    Srdečne gratulujem hlavne redakcii varechy a zo srdca ďakujem, že si dali toľko námahy čo táto kniha obášala aby bola vydaná. Viem to práve preto, že aj mne tam vyšiel jeden recept a koľko sme to s Andrejkou preberali a to som len ja jediná. Ešte raz srdečná vďaka a veľká poklona všetkým v redakcii. Veľmi sa teším na knihu. A aj som si ešte dve objednala pre dcéru a nevestu na Vianoce.
    Srdečne blahoželám aj všetkým autorom čo majú recepty v tejto knihe.
    A už sa teším na ďalšiu, držím palce a prajem veľa úspechov a trpezlivosti ktorú mate pre nás obyčajných ľudí.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRolfynka 28. novembra 2017 o 07:59

    aj blahozelam a tesim sa na dalsie recepty
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 29. novembra 2017 o 13:05

    Ja som si az teraz vsimla tento clanok, suhlasim so @Sonulienka , mravencia praca. Kniha vyzera pekne, tiez ju uz cakam v schranke. Tak drzim palce do dalsich pokracovani.

    PS: srdieckovanie ma dovolenku? :-)
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 29. novembra 2017 o 13:16

    @Afataga (29.11.2017 13:05)

    Tak nejako :)
    Sfunkčnenie srdiečkovania v komentároch pod článkami máme na zozname úloh. Príde čas... :)
    @zareaguj
  • mycake - fotkaMycake 29. novembra 2017 o 14:04

    Baby, blahozelam, ze ste to takto bravurne zmakli a knizka uzrela svetlo sveta....dakujeme za nu a prajeme nech sa super predava :)
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 1. decembra 2017 o 13:09

    Nápad úsměvný, křtít vanilkovým cukrem ! :-) Knížka jistě krásná, jen moje chutě jsou na opačném polu sladkého, kromě větrníku a jablečného štrůdlu :-)
    Ani nemám koho obdarovat. Ale jistě mi ji časem některá varecháčka půjčí a já si s chutí počtu u větrníku a dobré, silné, černé kávy :-)
    Těší mě, že Varecha zas posunula k lepšímu. Tak ať neustrne. Do vánořních dnů přeji úsměv a pohodu.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKucharka 3. decembra 2017 o 16:41

    Aj ja blahoželám a už sa teším ako si ju na Slovensku kúpim... a dám si ju pod stromček.

    Tiež mám taký nápad : čo keby sa okrem cien za naj recepty dávali aj ceny tomu, kto najviac priberie? ... možno by som aspom raz niečo vyhrala!!! :-)))
    Peknú nedeľu prajem.
    @zareaguj
  • janger - fotkaJanger 6. decembra 2017 o 17:43

    Prave som si bola na poste pre moj "autorsky vytlacok", nakolko ma postar vcera nezastihol doma. Krasna kniha, dakujem, tiez aj za zaslanie! Velmi sa tesim, idem listovat. Krasna obalka, krajsiu fotku ste uz asi ani nemohli vybrat, @ywett je super fotografka, Ivka, blahozelam, mozes byt pysna :-).
    Vareche blahozelam k prvej knihe :-). Nech je nam vsetkym pre potesenie.
    @zareaguj


Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist