PRÍLOHA VARECHA 8/2024:
Rybacie pochúťky - zdravé a lahodné

Redakcia Varecha.sk, 22. februára 2024     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na rybacie pochúťky, ktoré sú zdravé aj lahodné, vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 23. februára.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné jedlá z rýb, ktoré sú nielen zdravé, ale sú aj ozajstnou lahôdkou. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na jednoduchého lososa s pomarančovým korením, na rybársky koláč či na zubáča s bryndzovou cuketou.

Dozviete sa aj, prečo by sme mali ryby jesť a aj ako najlepšie pripraviť niektoré druhy sladkovodných rýb, ktoré sú najvhodnejšie pre deti aj pre tých, ktorí ryby nemusia.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.



Tieto recepty na rybacie pochúťky nájdete v prílohe Varecha


- Jednoduchý losos s pomarančovým korením
- Rybársky koláč
- Zubáč s bryndzovou cuketou
- Cuketovo-tuniakové fašírky
- Ryba zapečená so zeleninou a s kuskusom
- Grilovaný pstruh
- Rybie fašírky plnené parmezánovým bešamelom
- Marmitako z tuniaka
- Cestoviny s lososom

Prílohu Varecha nájdete v piatok 23. februára v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist